onsdag 28 mars 2012

Ingen mästerkock!!!

Jag försökte vara lite duktig och gjorde egen fruktpuré. Men jisses det det blev icke populärt!

Päron, kiwi och lite mjölkersättning gick alltså inte hem.

Hittade en kul app till foton som man kan leka med.

Nu ska Sveriges mästerkock koras så jag hinner inte mer nu.

Kraaaaaaam

5 kommentarer:

  1. Lille vän, vad försöker din mamma att mata dig med. Hua vilken min. Det är inte alltid man lyckas med smakerna. Förstår att det är ovant med nya smaker det är säkert för kraftig smak med kiwi. Bättre lycka nästa gång. Puss o kram, mamma

    SvaraRadera
  2. *S* det är illa när matgästerna börjar grina för att det smakar så illa. Ähh, det är bara en vanesak, han kommer mumsa dina pureér med glädje inom sinom tid, och förstå när han kommer kunna njuta dina goda efterrätter!

    SvaraRadera
  3. nämen söt!!! vilken sur liten mun han fick, kanske vart det lite för surt? kan man ha i någon frukt med lite sötma, banan eller nåt? ja inte vet ja. Måste vara så kul att få testa och börja ge mat!! ha en bra dag, kram A

    SvaraRadera
  4. HA HA HA.. men det var riktigt kul!!! MEN, jag tror som Nenne - det är säkert en vanesak. Läste någonstans att det tar ett barn minst 12 smakomgångar innan en ny smak sätter sig ordentligt. Om detta är sant eller inte har jag ingen aning om. Jag brukar säga det till Birk när han inte gillar saker - att nu har han bara 11 smakomgångar kvar tills det blir hans favvorätt!!!

    Ha en bra dag!!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Så söt bild, trots att han är sur! Jag trodde jag kommenterat här redan men så kom jag på att det var ju på FB! Tokigt det blev. Men nu har jag satt mitt avtryck! Jag känner mig så dålig att jag inte bloggar dessa dagar men jag har verkligen ingen lust, både för sjukdom och lite annat skit här nere just nu! Men längtar efter er gör jag, väldigt!!!

    KRAAAAAAAAAAM

    SvaraRadera