tisdag 11 oktober 2011

Besök hos mormor Maj och galen Jocke

Idag har det varit fullt ös för mig och lille John. Efter en mycket bra natt bestämde jag att vi skulle promenera till mormor Maj och hälsa på.

Vi drack saft och åt choklad och hade jätte mysigt. John sov mest men visade ögonen lite som Mormor Maj så gärna ville se.

Efter besöket hos mormor kom Malou över med tårta och vi fikade en bra stund.

Thor ringde och ville gärna komma över och ta ut hundarna och mysa med lillkusinen. Så när han kom tillbaka med vovvarna satt vi i soffan och pratade och mös med John. Thor var även med vid ett blöjbyte utan att ens rynka på näsan!

När Jocke sen kom hem hade han hämtat ut en stor brun kartong från posten och sa att John har fått paket. Men när han packat upp färdigt förstod jag att det nog mest var paket till Jocke men att John kan ha kul med detta om 5 år. Japp han är lite galen Jocke men lite kul är det ändå.

Sen kom Charlotte o Marcus över och fikade med oss. Jätte mysigt! Lite kaffe och tårta och bebismys.

Nu står det fotboll på schemat. Tror ju inte Sverige kommer impa men Jocke har satt pengar på matchen och då blir det genast lite mer spännande.

Jag försöker filma lite med mobilen men har inte klurat ut hur jag ska lyckas få upp dem på bloggen. Hoppas kunna återkomma med nåt klipp.

Kraaaaaam

6 kommentarer:

  1. Oj lille John ser ut att växa snabbt. Måste nog snart komma ut och hälsa på och nypa lite i gossen. Vi ses snart. Kram mamma/mormor

    SvaraRadera
  2. Va roligt att få se mormor med John i famnen. Det är nästan svårt att inte skriva "lille" John, men nöter man det för mycket så kanske han får heta det sen??!! Mormor har dessutom på sig en tröja som jag köpte i Lissabon med Nenne för ett antal år sedan, ha ha, kul att se. Nu kanske vår C o M även de blir sugna på en liten....

    Jocke vilken galning, han är för rolig som bunkrar på med Legon redan nu. Jag undrar om han tänker sig att bygga allt själv eller om John får det i kartonger när han blir tillräckligt stor? Kan han hålla sig???

    KRAAAAAAM

    SvaraRadera
  3. Vilken jättefin bild på Mormor Maj och John. Håller med Ann om att det nog är lika bra att göra en ansträngning att INTE säga Lille John, känner redan att det fastnat lite den kombinationen. Skall nu säga endast John.

    Hoppas att han inte bygger ihop allt lego, utan att John får vara med lite när han kan förstå hur roligt det är. Men det kanske är att föredra lite storlego till att börja med.

    Han har en sån söt och go liten kropp, en riktig Krabant som en tyska i vår närhet skulle säga.

    SvaraRadera
  4. Jättefin bild på mormor o John!! Jag pratade med henne igår kväll och hon var såååå glad att ni var över :o)

    HA HA... underbart med allt lego!! Barnen och jag har har lurkat och försökt att förstora bilden, men vi kommer INTE på vad det är för lego som står längst bak som det står +12 på. Vi är jättenyfikna :o)(och AVIS är vi också... haha).

    Vilken välspäckad dag du hade igår!!

    KRAM KRAM

    SvaraRadera
  5. Birk tror sig ha löst gåtan... är det vinterbyn med stora granen???? (Toy Store) :o) Själv ska jag idag beställa the postoffice :o)

    Kram igen...

    SvaraRadera
  6. Men åh vad roligt att mormor maj fick träffa han, hon måste varit överlycklig!!!
    och vad kul med allt lego ha ha!!! vi får ju hoppas att han tycker att det är kul med det oxå och inte får annat intresse. Eller ska pappa bygga upp allt innan och sen lägga tillbaka alla lösa bitar när det är dags för John att bygga!??? ha ha ha!! Hade nog haft svårt för att vänta med att bygga i några år...
    Så glad för er skull, och han är så söööt!!! stor kram från A

    SvaraRadera