torsdag 25 november 2010

T-banestrul



Sitter fast i en överfull t-bana just nu! Tydligen är det rälsbrott vid Fridhemsplan! Känns som ett onödigt brott men just nu tycker jag att straffet borde vara livstid!

Nu är det snart helg iallafall och det är ju skönt. Imorgon har vi julfest med jobbet. Vi ska till ett vikingaloft på Skansen. Jag är inte dundersugen men jag missade förra årets fest så det är dags nu!

Jag återkommer kanske senare!

Kram

5 kommentarer:

  1. HA HA... minst livstid!! Men seriöst - rälsbrott är faktiskt en ny händelse med tunnelbanan. Spännande!!

    Vikingafest låter jättekul. Det vill jag höra mer om sedan nrä du har varit där.

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Häftigt med en sådan där blurrig bild. Usch och fy för stillastående tunnelbanor.

    SvaraRadera
  3. Ha ha det var roligt med rälsbrottet!!! Ja men jag hade hellre sett att ni var här i stället för julfest, så det så! Var det därför du missade den förra året, för att ni var här? Eller det kanske var lite för tidigt? KRAAAMANN

    SvaraRadera
  4. Ann: Jag var rädd för att bli sjuk av buffén precis innan vi skulle åka så jag hoppade över den. Jocke gick ju på sin och blev sjuk så jag gjorde rätt. Jag vill inte bli sjuk nu heller men jag har inte lika mycket på spel. =)

    SvaraRadera
  5. Rälsbrott anmäl det till polisen!!! Skämt å sido är det banverket som inte sköter sig eller också MTR som driver t-banan? Det är inte SL så det så. Hoppas att du inte blev sittande för länge. Det ser ut som det var brått när du tog bilden. Hoppas kvällen blir trevlig. Kram kram, mamma

    SvaraRadera