fredag 22 juni 2012

Glad midsommar!!!!!!

Hoppas alla får en glad och trevlig midsommar! Här skiner solen och jag fick sova till 06.55. (John har senaste tiden vaknat mellan 05-06) Bra start på dagen!!!

Slänger in lite bilder.

Ann: idag lovar jag att fota Alex. Jag brukar sova när han kommer och han sover när jag går haha. Men idag får vi en heldag!!!

Kraaaaaaaaaamar i massor!

3 kommentarer:

  1. Söta bilder som vanligt, tack, jag blir så lycklig varje gång jag får kika på lite bilder!!! Ärtan bakom örat, haha ha, jättekul! Sött att han låg bland thakuddar på ena bilden. Nästan en tår i ögat på den.

    Ser fram emot bilder från ert midsommarfirande med Alex ;o). Skulle verkligen vilja hoppa in hos er idag även om jag vet att vi får det trevligt där vi är men ingenting går upp mot firande med de mina en sån här dag!

    KRAAAAAAAAAAM

    SvaraRadera
  2. Gud vad roligt med ärtan bakom örat! Han börjar bli så stor, inte någon bebis längre, han är faktiskt mer en liten kille.

    Han kanske smakar lite sill idag :-)

    Glad midsommar!

    SvaraRadera
  3. Jag tror John kommer att bli antingen en friluftsmänniska, eftersom han sparar en ärta bakom örat till senare, eller en samlare, eftersom han sparar en ärta bakom örat till senare.

    Å söt som vanligt!

    Nu ska vi snart ge oss iväg. Ses snart! Kram Siss Y

    SvaraRadera