torsdag 12 augusti 2010

Semester

Ja då har jag haft semester i nästan två veckor. Jag har verkligen haft lata dagar ... så himlans skönt. Första veckan var jag ju med Siss S och fam på Muskö. Det var så avkopplande och det var där någonstans jag började tappa namn på dagar som sig bör när man är ledig.

I måndags fyllde Jocke 30 år som bekant och jag har utlovat bild på pakethögen som var en barndröm. Ett jätte stort paket och massa mindre paket. Han fick golfreseväska, golfparaply med Liverpool FC på och en huva till en klubba oxå denna med Liverpool på, en jätte snygg keps och ett par golfstrumpor. Han var så nöjd och glad. Han var som ett barn som fått lego. När gästerna gått började han leka med grejerna. Jag undrar om han inte provade strumporna t.o.m.
Han fick även ett biobesök med filmvännen Magnus och en flaska bubbel från Bengt.

Igår kom solen fram ordentlig, den har lyst med sin frånvaro på min semester. Så jag packade äggmackor och dricka i en korg och drog med Jocke och vovvar till Tempeludden för ett dopp.
Det var supermysigt. Vattnet var skapligt uppvärmt så jag kom ganska snabbt i vattnet.
Jocke tog med sig kameran och vi fotade våra små modeller när de poserade för oss!
Här följer några foton.



Det tog en stund för Ariel att våga hoppa från klippan!

Imorgon kommer Mia o Magnus, Siss S m fam och förhoppningsvis Nenne hit för en trevlig kväll. Det ska bli kul att höra om bröllopsresan.
På lördag ska jag o Jocke på 30-årsfest på Värmdö (Cattis och Sandra firas) men det blir en tidig kväll för oss för kl. 04 på söndagsmorgonen kommer taxin och hämtar oss så drar vi till Rom.
Det ska bli såååååå kul att få se den staden.

Nu ska jag hänga lite tvätt i solen!!!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

3 kommentarer:

  1. Jättefina bilder på vovvarna. Jag och Alex sitter här tillsammans och´tittar. Jag får tårar i ögonen när jag tittar på dem. längtar!!! ´Rom är underbart vackert! KRAAAMann

    SvaraRadera
  2. Underbart fina bilder på vovvarna!!! De är så stiliga så!!
    KRAAAAAAM

    SvaraRadera
  3. Myket fina bilder på hundarna-ser nästan ut som om dem poserar! hoppas ni får en underbar resa till Rom! / kram kram A

    SvaraRadera